top of page
REMIA-AND-OLLI.jpg

Olli en Remia

Olli, de bekendste olifant van Nederland, geliefd bij jong en oud, kan heel veel betekenen voor Remia, de lekkerste sausenmaker van Nederland.

​Een UNIEK-concept wat de Remia heel veel Pr en goodwill oplevert! Plus Olli opent een nieuws afzetmarkt voor Remia op korte en lange termijn:

Olli geeft Remia een unieke originele kans om op te vallen bij bestaande en nieuwe doelgroep met behoud zijn eigen waarden. Olli geeft Remia de mogelijkheid om op verrassende manier aanwezig te zijn op plekken en situatie waar de sausen normaal geen belangrijke rol hebben al dan niet ontbreken.

​Olli creëert een nieuwe markt voor Remia.

Olli is de katalysator waarmee Remia een nieuwe markt claimt.


 

IMG_0863.jpg

Het idee: Remia en Olli samen als cadeau

 

Een gepersonaliseerd Olli product in combinatie met een fles/pot Remia.

Het Olli product past bij het product Remia en kunnen diverse producten zijn.  Denk aan een Olli BBQ schort, of mooi Olli houten snack plank. Of het Olli BBQ boek of bierglazen.

Het cadeau-pakket kan ook bestaan uit all producten samen icm Remia fles.

Het Olli BBQ boek is altijd een hit als cadeau en sowieso leuk met pot/fles Remia. Het Boek is een gepersonaliseerd boek waar de ontvanger samen met Olli en Remia de hoofdrolspelers zijn. Dit Remia - Olli pakket is uniek waarmee Remia een nieuwe markt opent: de cadeau markt. 

Elk seizoen zijn er wel festiviteiten en geschikte momenten om dit te promoten. Denk aan alle feestdagen in een jaar van Valentijnsdag, koningsdag tot en met kerst en sinterklaas. En ook persoonlijke momenten zoals slagen, trouwen, verjaardagen, promoties etc.


Doelgroep is breed: mannen, vrouwen, gezinnen, en groepen: sportclubs, studenten etc.

BBQ.jpg

Olli verbreedt de markt.

Het Remia- Olli pakket is een hebbeding: het cadeau waarmee je binnen kunt komen!

Sausen, een product dat je niet cadeau geeft, wordt met dit gepersonaliseerde Olli pakket het cadeau dat je geeft.  I.p.v. een fles wijn of bloemen, chocolade mee te nemen, geef je vanaf nu het de gepersonaliseerde Olli Remia pakket!

​Ontwerp van het Olli Remia Pakket is  eye-popping pakket van verpakking tot en met het boek. Een pakket dat je verrast en dat je laat zien aan vrienden en familie, al snel zal het nieuws van dit mooie cadeau zich verspreiden met als gevolg meer Remia op de tafels thuis en aanwezig bij elk feestje.

BOOK-AND-CHOCOLAT.jpg

Het Ollimania Remia pakket creëert voor Remia een nieuw markt en behoefte die oneindig is.

Plus extra onderliggend plus punt:

Olli heeft 1 missie en dat is een glimlach brengen/ geven.

Het is een karakter dat puur geeft en goed doet. Olli is een vehikel voor goed doen. Door middel van Olli is het mogelijk voor Remia om bij te dragen aan de samenleving op inspirerende, stimulerende manier en waarmee Remia een beweging in gang zet en de consument op gepaste wijze bewust maakt van de bijdrage aan de maatschappij voor een betere wereld. 

Cadeau markt is groter dan alleen verjaardagen etc….

Naast het boek en de saus voor individuelen, breiden we het concept als mogelijk het liefst uit naar nog een belangrijke groep in de samenleving.

Groepen/ clubs/ verenigingen: studentenclubs, sportclubs, groepen, teams en allerlei soorten gezelschappen. Mooie is groepen komen vaak bijeen, van vergaderen tot een feestje of viering van feestdag of jubileum. Snacks ontbreken dan niet en met de gepersonaliseerde Olli Remia XL-fles/pot, is Remia er ook bij.

 

(leuk detail: in kwartaal 2 komt er een mooi gepersonaliseerd Olli cadeau voor groepen wat hierbij past: een 5 liter Olli biervat voor thuis)

Dit concept geeft Remia een unieke kans voor een nieuwe markt te claimen. Vanaf nu zullen alle verjaardagen, Vaderdagen, Moederdagen, Valentijns dagen, kerstdagen, mijlpalen, diploma’s etc. altijd gevierd worden met Olli en de Remia

WT_TEA-2-MOCKUP-COFFEE-BOX-AND-MUG.jpg

Hoe werkt het? En Hoe te krijgen?

Het is online te bestellen, hierdoor is het ook mogelijk om de ontvanger te verrassen zonder aanwezig te zijn, denk aan verrassing bij Valentijnsdag, of bij beterschap in ziekenhuis, of als iemand in het buitenland zit.

In alle landen Europa kunnen we leveren, daarbij kunnen we ook alle talen van Europa aanbieden.

Dus je kunt de markt uitbreiden. We kunnen het pakket aanbieden in alle landen!
Marketing en campagne laten we lopen via social mediakanalen en de websites van Remia en Ollimania en distributiekanaal Yoursurprise!
Overigens hebben wij goede deals met Billboards, die we ook nog kunnen inzetten mocht dat wenselijk zijn.

Wat is het risico?
NUL!
Er is alleen maar win!

Ollimania heeft al met veel succes gepersonaliseerde producten in de markt ook met andere voedingsmerken.

Hierdoor is het opzetten en uitvoeren van dit concept zo te doen en een kans Remia
De productie en distributie staat al klaar.

• PACKSHOT AND CHARACTERS.png

Olli Loves Saus en maakt graag heel Nederland blij met een glimlach en een beetje Remia saus ;)

bottom of page