top of page

Olli Voor Goed

Olli Voor Goed is een liefdadigheidsinitiatief dat een verschil wil maken in het leven van mensen in nood. Door deel te nemen aan onze liefdadigheidsprojecten en -initiatieven heb je de mogelijkheid om verschillende doelen die je na aan het hart liggen direct te steunen. Of het nu gaat om onderwijs, gezondheidszorg, milieubehoud of hulp bij rampen - we hebben een reeks impactvolle projecten waaraan je kunt bijdragen.

 

Olli Voor Goed is een unieke kans voor individuen en bedrijven om een betekenisvolle impact te hebben op het leven van mensen die dat het meest nodig hebben. Olli, ons speciale platform, is op een missie om geluk te verspreiden en kansarme gemeenschappen te ondersteunen.

Door lid te worden en Olli Voor Goed te steunen, maak je deel uit van een meelevend netwerk dat vreugde en positieve verandering brengt in talloze levens.

Olli Voor Goede Doelen

Meisje met Olli in sophia copy.jpg
ICON-HEALTH.png

Erasmus Sophia Kinderziekenhuis

Een glimlach

brengen in het Sophia Kinderziekenhuis

In een hartverwarmend gebaar van steun is een reusachtig Olli standbeeld royaal gedoneerd aan het Sophia Kinderziekenhuis. Met de toepasselijke naam Olli Voor Goed wil dit initiatief vreugde en geluk brengen aan de jonge patiënten en hun families tijdens hun moeilijke tijden.

Olli is niet zomaar een standbeeld; het vertegenwoordigt een baken van hoop, medeleven en betrokkenheid bij de gemeenschap.

Dit liefdadigheidsproject wil een positieve invloed hebben op het leven van kinderen door middel van verschillende evenementen en activiteiten die op het terrein van het ziekenhuis worden georganiseerd.

De aanwezigheid van Olli in het Sophia Kinderziekenhuis herinnert ons eraan dat er zelfs op moeilijke momenten altijd ruimte is voor een lach en een glimlach. Het kleurrijke en vriendelijke karakter van Olli geeft zowel kinderen als volwassenen direct een gevoel van troost en vrolijkheid.

Door zijn inzet voor filantropie steunt Ollimania met Voor Goed het ziekenhuis in zijn missie om een glimlach te bieden aan alle jonge patiënten hardwerkend zorgpersoneel.

Het initiatief werkt samen met toegewijde bedrijven en mensen die boeiende evenementen organiseren met Olli Voor Goed, een bibliotheek, vertelsessies, kunstprojecten, speelgoed, evenementen en nog veel meer.

Deze activiteiten zijn bedoeld om te inspireren en motiveren, blijvende herinneringen te creëren en een omgeving te bevorderen waar genezing hand in hand gaat met vreugde.

De impact van Olli Voor Goed reikt verder dan alleen de muren van het Sophia Kinderziekenhuis.

Het dient als inspiratie voor andere organisaties en individuen om bij te dragen aan soortgelijke liefdadigheidsinitiatieven. Door dit initiatief te omarmen, kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan het brengen van geluk in het leven van degenen die het het hardst nodig hebben.

Laten we de handen ineenslaan met Olli Voor Goed terwijl Olli's nobele missie in het Sophia Kinderziekenhuis voortzet.

Samen kunnen we een verschil maken door telkens weer een glimlach te verspreiden.

Sophia
RPHO_18sept2022_hr_086.jpg
ICON-EDUCATION.png

Olli begint een orkest

Gouden boekjes voor scholen

Dompel je kinderen onder in de betoverende wereld van muziek met Ollimania's Gouden boekje. Dit hartverwarmende project is gemaakt om jonge geesten te stimuleren om muziek te spelen en te leren over de wonderen ervan. Het draait allemaal om het omarmen van de universele taal van muziek.

In de kern fungeert het boek 'Olli begint een orkest' als een culturele brug die kinderen met verschillende achtergronden niet alleen vermaakt, maar ook onderwijst. Ollimania gelooft dat muziek de kracht heeft om mensen te verenigen, ongeacht hun verschillen, waardoor het een ideaal middel is om inclusiviteit en begrip te bevorderen.

Dankzij de gulle steun van 'Droom en Daad' hebben meer dan 200 scholen exemplaren van 'Olli begint een orkest' gedoneerd gekregen. Dit filantropische partnerschap heeft talloze kinderen in staat gesteld om een muzikale reis vol plezier en kennis te beginnen. Door toegang te geven tot deze waardevolle bronnen, laat Olli Voor Goed zien dat ze toegewijd zijn aan het verbeteren van onderwijskansen en het verrijken van levens door kunst en cultuur.

Dus sluit je aan bij de opmerkelijke initiatieven van Olli Voor Goed en laat de verbeelding van je kind zweven door de melodieën en verhalen die Ollimania creëert. Je stimuleert niet alleen de liefde voor muziek, maar draagt ook bij aan een groter doel door de liefdadigheidsinitiatieven van Olli Voor Goed te steunen.

 

Samen kunnen we een harmonieuze wereld creëren waarin we bruggen bouwen die ons allemaal verbinden, ongeacht onze achtergrond of vaardigheden.

Golden Book
OLLI-FOR-GOOD-BANNER_green.jpg
Prematurity day
PREMATUREN WIDER.jpg
ICON-BABIES.png

Wereld Prematuren Dag

Wereld Prematuren Dag

Elk jaar is Olli een trotse sponsor van de Wereld prematuren dag en sluit zich aan bij de wereldwijde inspanning om het bewustzijn over te vroeg geboren babies te vergroten. Olli Voor Goed hoopt een betekenisvolle impact te hebben in het leven van premature baby's en hun families.

Op deze speciale dag organiseert Olli For Good een klein evenement in het Sophia Kinderziekenhuis om het bewustzijn te vergroten en steun te bieden aan mensen die getroffen zijn door prematuur geboren babies. Het doel is om een gevoel van gemeenschap en solidariteit te creëren onder mensen die te maken hebben gehad of op dit moment hiermee te maken hebben.

Door deze samenwerking wil Olli Voor Goed het belang van vroegtijdige opsporing, medische vooruitgang en ondersteunende zorg voor premature baby's benadrukken. Samen met de Wereld Prematuren dag zet Olli Voor Goed haar missie voort om iets terug te geven aan de gemeenschap en hoop te creëren voor een gezondere toekomst.